Εξελιγμένες Θεραπείες


Η ανανέωση ξεκινά φυσικά από εσάςΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αντιμετώπιση

LINE

Οι ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης ή αίσθησης του κόλπου σας είναι αρκετά συνηθισμένες από πολλές γυναίκες, καθώς τα φυσιολογικά γεγονότα της ζωής τους, όπως ο φυσιολογικός τοκετός και η γήρανση μπορούν να αλλάξουν σημαντικά την εμφάνιση του κόλπου.

Τα καλά νέα είναι ότι η ιατρική επιστήμη μπορεί πια να βελτιώσει την εμφάνιση, την αίσθηση και τη λειτουργία του κόλπου, παρέχοντας ασφαλή και αποτελεσματική αποκατάσταση από τα συμπτώματα που μπορεί να προκαλέσουν αυτές οι καταστάσεις.

Όποιες και αν είναι οι προσωπικές σας ανάγκες, τα εξειδικευμένα ιατρεία IQ Vaginal Rejuvenation διαθέτουν διακεκριμένους ιατρούς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό που εφαρμόζουν τις πλέον σύγχρονες μη-επεμβατικές μεθόδους για την κολπική αναζωογόνηση. Η αλήθεια είναι όμως δεν είναι άλλη μια αισθητική επέμβαση. Είναι αυτή η γυναικολογική επέμβαση που έρχεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκύπτουν από την χαλάρωση του κολπικού τοιχώματος ή την ατροφία του επιθηλίου του.

Θεραπείες IQ Vaginal Rejuvenation για την επίλυση των προβλημάτων του πυελικού ιστού

LINE

Υπάρχουν θεραπευτικές επιλογές στην αποκατάσταση της λειτουργίας του ιστού που έχει υποστεί βλάβη ή χαλάρωση ή έχει χάσει τη λειτουργία του για κάποιο λόγο. Στα εξειδικευμένα ιατρεία μας IQ Vaginal Rejuvenation εφαρμόζουμε το νέας γενιάς LASER Edge One ή και την πρωτοποριακή θεραπεία Orgasm Shot® or O-Shot® καθώς και την Exilis Female 360, οι οποίες μεμονωμένα ή και συνδυαστικά ενεργοποιούν τα κύτταρα του κόλπου και της πυέλου, αποκαθιστώντας τη λειτουργία, την τονικότητα και την ελαστικότητά τους. Οι θεραπείες αυτές αποτελούν μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για όλες τις γυναίκες που βιώνουν σιωπηρά ανάλογες καταστάσεις.

Οι θεραπείες κολπικής αναζωογόνησης που εφαρμόζουμε στα ιατρεία μας είναι μη-επεμβατικές, άνετες, γρήγορες, χωρίς απαραίτητη τη χρήση αναισθητικού και βασίζονται σε προηγμένες τεχνολογίες, κλινικά και επιστημονικά αποδεδειγμένες, που επεμβαίνουν στα ίδια τα κύτταρα και τα καθιστούν ενεργά. Ωστόσο οι θεραπείες συνιστάται να επαναλαμβάνονται (συνήθως) κάθε χρόνο, αλλά με βελτίωση αθροιστικά αυξανόμενη κάθε φορά.

Κολπική Αναζωογόνηση στα εξειδικευμένα ιατρεία IQ Vaginal Rejuvenation


Επειδή η λέξη «αναζωογόνηση» μπορεί να έχει ευρεία έννοια, με τον όρο αυτό εννοούμε ότι με τις συγκεκριμένες θεραπείες τα κύτταρα ωθούνται να έχουν καλύτερη απόδοση μέσω της διέγερσής τους. Η θεραπεία με LASER Edge One εφαρμόζεται σε τρεις συνεδρίες με διαφορά ενός μήνα η μια από την άλλη, ενώ η πρωτοποριακή O-Shot ® ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία. Οι θεραπείες μπορούν να εφαρμοστούν και συνδυαστικά. Και οι δύο αυτές μέθοδοι θεραπείας πρέπει να επαναλαμβάνονται ετησίως ή όποτε απαιτείται για μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κολπική χαλάρωση και συμπτώματα ακράτειας ούρων.

Οι θεραπείες δρουν στοχευμένα στα κύτταρα στο εσωτερικό του κόλπου και της πυέλου ενεργοποιώντας τα να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη και βελτιώνοντας τη λειτουργία ολόκληρου του κυττάρου. Με το νέο σχηματισμό κολλαγόνου, αποκαθίσταται η χαλαρότητα και η ξηρότητα σε ολόκληρη την περιοχή του κόλπου, συμπεριλαμβανομένης της κλειτορίδας και των χειλιών του κόλπου που αποτελούνται από πυκνό δίκτυο αισθητηρίων νεύρων και είναι ιδιαίτερο τμήμα σεξουαλικής ανταπόκρισης του γυναικείου σώματος.