Συχνές ερωτήσεις για την ULTRA FEMME 360


 

 
1Τι ακριβώς είναι η ULTRA FEMME 360;
Η ULTRA FEMME 360 είναι μια καινοτόμος μη επεμβατική θεραπεία κολπικής σύσφιξης και αναζωογόνησης. Είναι η πρώτη μη επεμβατική και εγκεκριμένη από τον FDA θεραπεία η οποία χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για την πλήρη αναζωογόνηση και αναδόμηση κόλπου αποδίδοντας μια νεανική και ελκυστική εμφάνιση.
2Πως λειτουργεί;
Η θεραπεία ULTRA FEMME 360 χρησιμοποιεί την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων με στόχο τη διέγερση του κολλαγόνου και τη βελτίωση ροής του αίματος (αιμάτωση) στην περιοχή του κόλπου. Η αφύπνιση της φυσικής διαδικασίας αναπαραγωγής κολλαγόνου έχει ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη των τοιχωμάτων του κόλπου και του αιδοίου εξωτερικά.
3 Η διαδικασία είναι ασφαλής;
Φυσικά, είναι μια απολύτως ασφαλής διαδικασία. Χάρη στο ενσωματωμένο Σύστημα Ελέγχου Ροής η θερμοκρασία διαχέεται ομοιόμορφα ενώ ταυτόχρονα η βέλτιστη ποσότητα ενέργειας μεταφέρεται στην περιοχή εφαρμογής. Ο κίνδυνος μόλυνσης εκμηδενίζεται λόγω της χαμηλής θερμότητας που εκπέμπουν οι ραδιοσυχνότητες συγκριτικά με τα αφαιρετικά LASER.
4Πόσο διαρκεί η θεραπεία;
Η θεραπεία πλήρους κολπικής αναζωογόνησης και σύσφιξης είναι γρήγορη και ανώδυνη. Η εσωτερική θεραπεία (κολπικό κανάλι) διαρκεί 8 λεπτά ενώ η εξωτερική θεραπεία (χειλέων αιδοίου) διαρκεί περίπου 12 λεπτά. Οι θεραπείες μπορούν να γίνουν διαδοχικά σε μία συνεδρία.
5Πονάει;
Όχι, η θεραπεία γίνεται πολύ καλά ανεκτή καθώς η θερμότητα διαχέεται ομοιόμορφα και ομοιογενώς στην περιοχή που υπόκειται στη θεραπεία. Το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η αίσθηση μιας γλυκιάς θερμότητας και η θεραπεία ολοκληρώνεται χωρίς πόνο και ερεθισμούς.
6Υπάρχουν παρενέργειες;
Όχι. Ενδεχομένως όμως να παρατηρήσετε μετά τη θεραπεία ελαφριά ερυθρότητα ή και οίδημα στην περιοχή εφαρμογή τα οποία απομακρύνονται στις επόμενες ώρες.
7Υπάρχουν αντενδείξεις;
Οι παρακάτω συνθήκες αποτελούν μερικές από τις αντενδείξεις εφαρμογής της ULTRA FEMME 360:
  • Εγκυμοσύνη
  • Αγωγή για IVF
  • Βηματοδότης ή άλλες μεταλλικές προσθήκες
  • Θηλασμός
  • Αυτοάνοσα νοσήματα
  • Αγγειακές νόσοι
  • Ενεργό Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα
9Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;
Όχι. Η ULTRA FEMME 360 είναι μια μη επεμβατική εξαιρετικά σύντομη θεραπεία και δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας.
10Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Η θεραπεία ULTRA FEMME 360 είναι καθαρά εξατομικευμένη καθώς βασίζεται κα προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Ωστόσο, ένας μέσος αριθμών συνεδριών είναι 3 με μεσοδιάστημα 1 εβδομάδας. Κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια συνεδρία δημιουργείται περισσότερη σύσφιξη. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής κολλαγόνου και αύξησης της ροής του αίματος στην περιοχή, βελτιστοποιούνται περαιτέρω τα αποτελέσματα μέσα στους επόμενους μήνες.
11Πότε θα δω αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα γίνονται αισθητά μετά την πρώτη συνεδρία και βελτιστοποιούνται με την πάροδο του χρόνου. Η πλήρης κορύφωση των αποτελεσμάτων συνήθως ολοκληρώνεται 4 εβδομάδες μετά και την τελευταία συνεδρία.
12Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα διαρκούν συνήθως 12 μήνες.
13Είμαι κατάλληλη υποψήφια για να υποβληθώ στη μέθοδο κολπικής αναζωογόνησης ULTRA FEMME 360;
Η μέθοδος είναι κατάλληλη για γυναίκες άνω των 35 ετών, γυναίκες που έχουν ήδη έναν φυσιολογικό τοκετό στο ιστορικό τους και φυσικά για όλες όσες επιθυμούν να διατηρούν ένα σφριγηλό, συμμετρικό και σεξουαλικά υγιή κόλπο.