Συχνές ερωτήσεις για τη θεραπεία Magellan® Tru PRP™


 

 
1Τι είναι η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan® Tru PRP™ για την κολπική αναζωογόνηση και σύσφιξη;
Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan® Tru PRP™ η νέα μη επεμβατική, ανώδυνη και αναίμακτη θεραπεία για την αντιμετώπιση παθήσεων του κόλπου όπως χαλάρωση, ξηρότητα και ατροφία, μειωμένη σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση.
2Πόσο διαρκεί η θεραπεία Magellan® Tru PRP™;
Η διάρκεια της θεραπείας δεν ξεπερνά τα 60 λεπτά.
3Γιατί να επιλέξετε τη θεραπεία Magellan® Tru PRP™ για την κολπική αναζωογόνηση και σύσφιξη;
Η θεραπεία Magellan® Tru PRP™ κολπικής αναζωογόνησης διαφοροποιείται σημαντικά συγκριτικά με τις συμβατικές μεθόδους κολπικής αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Επί της ουσίας πρόκειται για μια σχεδόν ανώδυνη θεραπεία η οποία δεν απαιτεί ειδική προεγχειρητική ή μετεγχειρητική αντιμετώπιση, δεν έχει παρενέργειες και χρόνο αποθεραπείας. Η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση.
4Πότε θα δω αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά από την ημέρα της εφαρμογής, όπου η διαφορά στην αίσθηση είναι άμεσα αντιληπτή, υπάρχει αύξηση της σεξουαλική απόλαυσης. Τα αποτελέσματα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα και κλιμακώνονται σε βάθος 1 μήνα.
5Η θεραπεία Magellan® Tru PRP™ κολπικής αναζωογόνησης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της ακράτειας ουρών;
Ναι, καθώς περιορίζει σημαντικά «δυσάρεστες και άβολες» καταστάσεις που δημιουργούνται κυρίως από ακράτεια ούρων από προσπάθεια όπως βήξιμο, γέλιο και σωματική άσκηση. Η βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων κλιμακώνεται σταδιακά σε μια περίοδο 30 ημερών.
6Κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται η θεραπεία Magellan® Tru PRP™ κολπική αναζωογόνηση;
Η θεραπεία συνίσταται να επαναλαμβάνεται κάθε 12-16 μήνες.
7Πονάει;
Όχι είναι μια σχετικά ανώδυνη θεραπεία. Πριν την έναρξη της διαδικασίας τοποθετείται αναισθητική κρέμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής προκειμένου να εκμηδενιστεί οποιοδήποτε αίσθημα δυσφορίας ή ενόχλησης.
8Χρειάζεται κάποια προετοιμασία;
Όχι, η θεραπεία Magellan® Tru PRP™ για κολπική αναζωογόνηση δεν απαιτεί καμία προετοιμασία.
9Μόλις έκανα την θεραπεία Magellan® Tru PRP™ για κολπική αναζωογόνηση. Πότε μπορώ να επιστρέψω στη σεξουαλική δραστηριότητα;
Μπορείτε να επιστρέψετε στη σεξουαλική σας δραστηριότητα την ίδια μέρα και θα εκπλαγείτε ευχάριστα, όταν αντιληφθείτε τα άμεσα αποτελέσματα της θεραπείας, στην διαφορά στην αίσθηση καθώς και στην αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης.
10Μπορώ να συνδυάσω τη θεραπεία Magellan® Tru PRP™ κολπική αναζωογόνηση με την LASER θεραπεία EDGE ONE;
Φυσικά! Για περαιτέρω ενίσχυση και ακόμα εντυπωσιακότερα αποτελέσματα της LASER θεραπείας κολπικής σύσφιξης και αναζωογόνησης προτείνεται συνδυαστική θεραπεία με την νέα επαναστατική Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan® Tru PRP™.