Συχνές ερωτήσεις για τη θεραπεία O-Shot®


 

 
1Αντιμετωπίζω προβλήματα στην σεξουαλική μου δραστηριότητα. Τι μπορώ να κάνω;
Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες υποφέρουν σιωπηλά και δεν νιώθουν άνετα να μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη σεξουαλική τους ζωή. Στα εξειδικευμένα ιατρεία IQ Vaginal Rejuvenation προσφέρουμε την ιδανική θεραπεία για να πάρετε ξανά τον έλεγχο της σεξουαλικής σας ζωής στα χέρια σας, την θεραπεία O-Shot® ή αλλιώς The Orgasm Shot®. Μιλήστε ως γυναίκα προς γυναίκα με μια από τις ιατρικές συμβούλους μας, μοιραστείτε τις ανησυχίες και τις επιδιώξεις σας. Το θέμα της σεξουαλικής απόλαυσης δεν είναι πια ταμπού. Στα ιατρεία μας έχουμε τη λύση που θα σας αλλάξει τη ζωή!
2Τι είναι η θεραπεία O-Shot® ή αλλιώς The Orgasm Shot®;
Η θεραπεία O-Shot® είναι μια πρωτοποριακή μη επεμβατική και αναίμακτη θεραπεία σεξουαλικής αναζωογόνησης, η οποία μέσω έγχυσης «πλούσιου» εμπλουτισμένου πλάσματος (PRP) στον κόλπο προκαλεί ανανέωση του κόλπου και αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και απόλαυσης.
3Πονάει;
Όχι, η θεραπεία O-Shot® είναι μια μη επεμβατική, αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία καθώς πριν την εφαρμογή τοποθετείται αναισθητική κρέμα τοπικά. Ενδεχομένως να υπάρξει μια μικρή ενόχληση και δυσφορία, οι οποίες περιγράφονται συνήθως ως τσίμπημα ή μούδιασμα και συνήθως διαρκούν περίπου 30-60 λεπτά μετά το πέρας της θεραπείας. Υπάρχουν βέβαια και μαρτυρίες γυναικών που εφάρμοσαν τη θεραπεία O-Shot® και δεν ένιωσαν καθόλου ενόχληση ή πόνο.
4Είμαι κατάλληλη υποψήφια για τη θεραπεία O-Shot®;
Η εμμηνόπαυση, ο φυσιολογικός τοκετός ακόμα και η διαδικασία γήρανσης αποτελούν επιβαρυντικούς παράγοντες σε ό,τι αφορά τη μειωμένη ερωτική διάθεση και επιθυμία. Σκεφτείτε ότι 1 στις 20 γυναίκες υποφέρει από το Σύνδρομο Διαταραχής της Σεξουαλικής Διέγερσης, κατά το οποίο ενώ υπάρχει η επιθυμία για σεξουαλική επαφή, υπάρχει δυσκολία στην διέγερση, τη σεξουαλική απόλαυση ή την επίτευξη κορύφωσης. Περίπου 5% υποφέρουν από Γυναικεία Οργασμική Διαταραχή κατά την οποία υπάρχει σεξουαλική διέγερση αλλά υπάρχει δυστοκία στην επίτευξη οργασμού. Ωστόσο, υπάρχουν και γυναίκες που ενώ έχουν τη σεξουαλική επιθυμία και διέγερση βιώνουν το αίσθημα πόνου κατά τη σεξουαλική επαφή -το οποίο δεν είναι αποτέλεσμα κολπικής ξηρότητας.

Αν ανήκετε σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες τότε η θεραπεία O-Shot® αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς.
5Γιατί η θεραπεία O-Shot® είναι ιδανική για την αντιμετώπιση της γυναικείας σεξουαλική δυσλειτουργίας;
Η θεραπεία O-Shot® ή αλλιώς The Orgasm Shot® είναι η θεραπεία που θα αλλάξει τη σεξουαλική σας ζωή και σαφώς αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για την αντιμετώπιση τυχόν σεξουαλικών δυσλειτουργιών.
Η θεραπεία O-Shot® ή αλλιώς The Orgasm Shot® είναι μια φυσική, σχεδόν ανώδυνη, μη επεμβατική διαδικασία που αναζωογονεί τη λειτουργία του κόλπου και του της κλειτορίδας. Βελτιώνει σημαντικά την αίσθηση, την σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση και αυξάνει την επίτευξη οργασμού.
6Πόσο διαρκεί η θεραπεία O-Shot®;
Η διάρκεια της θεραπείας O-Shot® δεν ξεπερνάει τα 60 λεπτά.
7Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της θεραπείας O-Shot® είναι η άμεση επιστροφή τόσο στις καθημερινές δραστηριότητες όσο και στις σεξουαλικές, ακόμα και την ίδια μέρα!
8Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω;
Τα αποτελέσματα της θεραπείας O-Shot® είναι πραγματικά άμεσα και εντυπωσιακά. Εν συντομία :
  • Αύξηση αισθητικότητας της κλειτορίδας και κατ’ επέκταση διέγερσή της
  • Νεανικότερο, απαλότερο δέρμα στο αιδοίο
  • Σύσφιξη εισόδου του κόλπου
  • Δυνατότερο & συχνότερο οργασμό
  • Μείωση πόνου για όσες υποφέρουν από δυσπαρεύνια (πόνος κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής)
  • Αύξηση της φυσικής λίπανσης του κόλπου με καλύτερη λειτουργία των αδένων του
9Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της θεραπείας O-Shot®;
Η θεραπεία O-Shot® συστήνεται να επαναλαμβάνεται μια φορά το χρόνο για περαιτέρω ενίσχυση, βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.
10Τι να περιμένω κατά τη διάρκεια της θεραπείας O-Shot®;
Ο εξειδικευμένος γυναικολόγος μας αρχικά θα μελετήσει το ιατρικό ιστορικό σας και στη συνέχεια θα συζητήσει μαζί σας τυχόν απορίες σας για τη διαδικασία. Στη συνέχεια, θα εφαρμοστεί τοπική αναισθητική κρέμα στα σημεία εφαρμογής. Κατόπιν, ακολουθεί μια απλή αιμοληψία η οποία μέσω της διαδικασίας της διπλής φυγοκέντρισης που πραγματοποιεί η συσκευή Magellan TruPRP® διαχωρίζει το «πλούσιο» εμπλουτισμένο πλάσμα (PRP) το οποίο εγχέεται στα σημεία εφαρμογής προκειμένου να ενεργοποιήσει τη διαδικασία ανάπλασης και αναζωογόνησης.
11Είμαι έγκυος. Μπορώ να υποβληθώ στην θεραπεία O-Shot®;
Όχι, δεν μπορείτε να υποβληθείτε στην θεραπεία O-Shot® εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.
12Πρόσφατα έχω υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μπορώ να κάνω τη θεραπεία O-Shot®;
Όχι. Θα χρειαστεί να περιμένετε τουλάχιστον 4 εβδομάδες.