O-Shot® ή αλλιώς Orgasm Shot®


Αποκτήστε ξανά τον έλεγχο της Σεξουαλικής σας ζωής


LINE
Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο φάρμακο για την αντιμετώπιση της Γυναικείας Σεξουαλικής Διαταραχής, από τον αυστηρό αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων και συσκευών FDA.

Οι ορμονικές ανακατατάξεις, πιθανή ύπαρξη νοσημάτων όπως διαβήτης, καρδιοπάθεια, νευρολογικές διαταραχές, καθώς και χρόνια λήψη φαρμάκων, τραυματισμοί και ψυχικές νόσοι αποτελούν παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη κάποιου τύπου σεξουαλικής διαταραχής-δυσλειτουργίας.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν οι γυναίκες να πάρουν τον έλεγχο της σεξουαλικής τους ζωής ξανά στα χέρια τους.

Η O-Shot ® ή αλλιώς Orgasm Shot, είναι μια νέα επαναστατική, πρωτοποριακή , μη επεμβατική μέθοδος μέσω της οποίας εγχέεται PRP στον κόλπο με στόχο την αναζωογόνηση του και την αύξηση σεξουαλικής απόλαυσης.

Πιο συγκεκριμένα, τα δικά σας αιμοπετάλια εγχέονται στον ιστό του κόλπου σας. Με τον τρόπο αυτό τα αιμοπετάλια προσελκύουν τα δικά σας βλαστοκύτταρα και δημιουργούν υγιέστερους και πιο λειτουργικούς ιστούς στους τομείς της σεξουαλικής απόκρισης στον κόλπο (G-Spot, O-Spot, αδένες του Skene, ουρήθρα και κολπικά τοιχώματα).

Η μέθοδος O-Shot® ή αλλιώς Orgasm Shot® αποτελεί τη νέα επαναστατική Αυτόλογη Μεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση της Γυναικείας Σεξουαλικής Διαταραχής.

Κατά την διάρκεια της μεθόδου γίνεται αιμοληψία μικρής ποσότητας από το χέρι. Στη συνέχεια η ποσότητα φυγοκεντρείται και έπειτα συλλέγεται το εμπλουτισμένο πλάσμα (PRP). Αυτό το πλάσμα περιέχει κυταρικούς αναζωογονητικούς παράγοντες οι οποίοι όταν εγχέονται στον κόλπο πυροδοτούν τα βλαστοκύτταρα να αναπτύξουν υγιέστερο ιστό στον κόλπο και ενεργοποιείται η διαδικασία της αναζωογόνησης.

Η διάρκεια της θεραπείας δεν ξεπερνά τα 60 λεπτά και το αίσθηση του πόνου είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Ενδεχομένως κάποιες γυναίκες να νιώσουν μια ελαφριά ενόχληση ή δυσφορία προσωρινά. Σε κάθε περίπτωση όμως πριν την έναρξη της θεραπείας εφαρμόζεται τοπικά αναισθητική κρέμα για εκμηδενιστεί κάθε πιθανότητα πόνου.


O-Shot® ή αλλιώς Orgasm Shot® σημεία υπεροχής:
Η μέθοδος O-Shot® ή αλλιώς Orgasm Shot® είναι μη επεμβατική, απολύτως ασφαλής - καθώς χρησιμοποιεί το αίμα της ίδιας της ασθενούς- είναι ανώδυνη και φέρει την έγκριση του αυστηρού οργανισμού φαρμάκων και συσκευών FDA γεγονός που πιστοποιεί την υψηλή ασφάλεια της μεθόδου και την μέγιστη αποτελεσματικότητά της.

Εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της μεθόδου O-Shot® ή αλλιώς Orgasm Shot® εκτός φυσικά από τα εντυπωσιακά και σχεδόν άμεσα αποτελέσματά της είναι ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία, δεν υπάρχουν παρενέργειες και φυσικά δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Οι γυναίκες που θα υποβληθούν στην μέθοδο O-Shot ® μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες και να αναλάβουν σεξουαλική δράση μέσα σε μόλις 2-3 μέρες. Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται σχεδόν αμέσως, ενώ η διαδικασία κορυφώνεται σταδιακά μέρα με τη μέρα σε διάστημα 3 μηνών.
Η ευεργετική επίδραση της μεθόδου O-Shot® ή αλλιώς Orgasm Shot® στην αντιμετώπιση της γυναικείας σεξουαλικής διαταραχής συνοψίζεται στα παρακάτω αποτελέσματα:
  • Αύξηση αισθητικότητας της κλειτορίδας και κατ’ επέκταση διέγερσή της
  • Νεανικότερο, απαλότερο δέρμα στο αιδοίο
  • Σύσφιξη εισόδου του κόλπου
  • Δυνατότερο & συχνότερο οργασμό
  • Μείωση πόνου για όσες υποφέρουν από δυσπαρεύνια (πόνος κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής)
  • Αύξηση της φυσικής λίπανσης του κόλπου με καλύτερη λειτουργία των αδένων του
Αν απαντήσετε ΝΑΙ έστω και σε ένα από τα παρακάτω ερωτήματα, τότε ήρθε η στιγμή να επισκεφθείτε τα εξειδικευμένα ιατρεία μας IQ Intensive Quality Vaginal Rejuvenation.
Γιατί το O-Shot® ή αλλιώς Orgasm Shot® είναι η θεραπεία που περιμένατε!
  • Χαμηλή σεξουαλική επιθυμία: μειωμένη λίμπιντο ή έλλειψη σεξουαλικής κίνησης
  • Διαταραχή της σεξουαλικής διέγερσης: η επιθυμία για σεξ μπορεί να είναι υπαρκτή, αλλά έχετε δυσκολία ή αδυνατείτε να προκαλέσετε διέγερση ή να διατηρήσετε τη διέγερση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.
  • Οργασμική διαταραχή: επίμονη ή επαναλαμβανόμενη δυσκολία στην επίτευξη οργασμού μετά από επαρκή σεξουαλική διέγερση και συνεχιζόμενη διέγερση.
  • Διαταραχή σεξουαλικού πόνου. Έχετε πόνο που σχετίζεται με τη σεξουαλική διέγερση ή την επαφή του κόλπου.